Braun popup soba pobega – video poročilo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Novembra smo s podjetjem Big Bang in blagovno znamko Braun pripravili posebno marketinško kampanjo, ki je v nakupovalnem središču Citypark nagovorila mimoidoče.

V Cityparku smo postavili prvo pop-up sobo pobega, jo spremenili v brivnico, kjer je bilo vse narobe in izzivali obiskovalce, ali jim uspe rešiti sobo pobega.

V sodelovanju s strokovno in kreativno video ekipo Jens, nam je uspelo v videu ujeti to, kar smo si želeli. Odizve obiskovalcev, pripravo celotnega prostora in izgled, ki smo ga ustvarili v Cityparku.

Kaj je Escapebox pop-up soba pobega?

Escapebox je mobilna soba pobega, ki je namenjena kreativnim marketinškim kampanjam, ki si želijo svoje uporabnike nagovoriti na bolj igriv način.

Ta igriv način pa ima seveda tudi izjemne engagement učinke. Obiskovalci z blagovno znamko sodelujejo več tko 15 minut! Prostovoljno. Brez motečih elementov ali prekinitev. V času, ko uporabniške interakcije merimo v sekundah.

Preberite si celoten BRAUN CASE STUDY na naši spletni strani ali pa ostale zapise na našem blogu.

Želite, da tudi za vas pripravimo podoben koncept? Pošljite nam brief in pripravili vam bomo kreativno zasnovo.

DELITE ZAPIS

Share on facebook
Objavi na Facebook
Share on twitter
Deli na Twitter
Share on linkedin
Povej na Linkedinu
Share on email
Pošlji prijatelju
Blaž Pregelj

Blaž Pregelj

Koncertni navdušenec, ki si vstopnice zadnjih deset let plačuje z razvojem digitalnih projektov in produktov ter načrtovanjem spletnih strani. Strateško svetovanje o upravljanju in rasti zaposlenih, igrifikacija procesov in priprava razvojnih konceptov pa je strast, ki jo vztrajno razvija že zadnjih nekaj let. Uspešno je pomagal pri vpeljavi igrificiranih koncpetov in kampanj tako v velikih, srednjih kot malih podjetjih.

POVEJTE SVOJE MNENJE

PREBERITE ŠE

O nas

Escapebox Gamification je prva slovenska gamification agencija. Ukvarjamo se z igrifikacijo marketing kampanj, team building aktivnostmi in optimiziacijo poslovnih procesov.

Escapebox, kreativne rešitve, d.o.o., Matična številka: 8394822000DŠ: 13693263, IBAN SI56 6100 0002 1564 223 (odprt pri DH d.d.) .

Operacija Escapebox  – pop up promocijski escape room, je prejemnik sredstev EKP 2014‑2020, hvala za zaupanje: