Unikatno darilo? Nič lažjega!

Vsak teden
nova zgodba!

Prijavi se na najbolj igrive e-novice in enkrat tedensko bomo v tvoj nabiralnih dostavili sveže vsebine o igrifikaciji, dobrih praksah in občasno še kakšno igro. 

 

Bliža se konec leta in s tem čas obdarovanj: od Miklavža, Božička, Dedka mraza, pa daril ob praznovanju novega leta, da običajnih rojstnih dni, porok, rojstev in kar je še tovrstnih posebnih priložnosti niti ne omenjamo. In prav lahko se zgodi, da ti v tej poplavi obdaritev umanjka kakšna ideja za res posebno darilo. Zato smo zbrali pet idej za unikatna darila. Darila za vse okuse, za mame, očete, ljubimce, nečake in seveda BFF-e 😉

5 idej za unikatno darilo:

  • Romantična ključavnica ljubezni
  • Boxipop – prvo poskočno darilo v Sloveniji na daljavo
  • Unikatni slikovni zapis zvoka
  • Posnetek ozvezdij na dan, ko sta se spoznala
  • Nogavice s podobo vašega prijatelja

Romantična ključavnica ljubezni

Ljubezen je eno najmočnejših čustev. Zaradi ljubezni so se dogajale vojne, v imenu ljubezni umetniki pišejo romane, snujejo najlepše pesmi, snemajo najbolj romantične filme. Ljubiti nekoga in biti ljubljen sta izvora največje sreče, zato ne čudi, da si ljudje, ko enkrat najdemo tisto pravo ljubezen, to želimo ohraniti za vedno. In ravno temu so namenjene ključavnice ljubezni.

unikatna darila

Redka so tako zelo romantična darila, kot je ključavnica s tvojim imenom ter imenom tvojega dragega ali drage, morda zapisom kakšnega za vaju posebnega datuma, celo osebnega posvetila. Unikatno darilo za zaljubljence!

Unikatni slikovni zapis zvoka

Si kdaj v življenju pomislil/a, kako so tvoje besede »Imam te najraje na svetu«, jok tvojega prvorojenca ali pa zaspani »mijauuuu«tvojega kosmatega ljubljenčka videti v sliki? Najverjetneje ne. Zato pa najrazličnejše zvoke tega sveta v svojem projektu Varishana Voice umetniško vizualizira priljubljena televizijska voditeljica Tara Zupančič.

Nariši mu, da ga imaš najraje na svetu, ovekoveči trenutek, ko je tvoj otrok prvič izrekel besedo »mama«, posnemi prijateljev najljubši citat, pesem, njegov smeh in sebi ter svojim najbližjim podari spomin, ki bo ostal za večno – ne samo v mislih in srcu, pač pa tudi viden očem. 

Posnetek ozvezdij na dan, ko sta se spoznala

Nočno zvezdnato nebo je s svojo neskončnostjo, magičnostjo in spremenljivostjo od nekdaj burilo človeško radovednost ter sprožalo občudovanje. In po novem si lahko steno svoje spalnice, otroške ali dnevne sobe okrasitš z unikatno sliko, ki uprizarja zvezdnato nebo na točno določen dan, točno določenega leta, iz točno določene točke na planetu.

unikatno darilo

Ovekoveči torej posnetek zvezdnatega neba v trenutku pomembnega dogodka: npr. nebo na dan, ko ste postali družina; nebo na noč, ko sta se spoznala; zvezde, ki so bile z vama na vajin poročni dan itd. 

Nogavice s podobo tvojega prijatelja

unikatno darilo

Priznaj, od nekdaj si si želel/a, da bi ti nekdo podaril nogavice s tvojo podobo 😊 No, četudi to ni tako, so nogavice s podobo obdarovanca izjemno unikatno in predvsem zabavno darilo. Sploh, če za tiskanje izbereš bolj duhovito fotografijo prijatelja ali prijateljice. Ali pa kužka, mačka, morda celo najljubšega TV junaka 😉

boxipop – prvo poskočno darilo v Sloveniji na daljavo

Boxipop nemudoma privabi nasmešek na obraz: kdo se namreč ne spomni onih animiranih filmov in v njih trenutkov, ko tisti »taslabi« junak od onega »tadobrega« junaka prejme velikansko darilo, ko pa tega navdušeno odpre, mu škatla v nos ekplodira in ga pusti najpogosteje z osmojenimi brki in presenečenim izrazom na obrazu? No, personalizirano unikatno darilo boxipop brkov prejemniku zagotovo ne bo osmodilo, ga bo pa s svojo poskočnostjo zagotovo presenetilo, navdušilo in nasmejalo ter mu ustvarilo nepozabno doživetje na daljavo.

boxipop izvirno darilo

Ne oklevaj, izberi fotografije, ustvari čisto svoj unikaten boxipop, pošlji ga prijatelju, sodelavcu, bratu, dragemu ali dragi in jim na svojstven in zabaven način pokaži, koliko ti pomenijo.

Oglej si še 7 povsem slovenskih idej za izvirna darila, ki jih sigurno še ne poznaš.

DELI ZAPIS

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Lucija Šuštar

Lucija Šuštar

Navihana in idej polna duša, ki svoje kreativne rezervoarje polni z glasnimi koncerti, napetimi filmi in binge serijami. Vrhovni poglavar grammar nazijev in glavna produkcijska sila Escapebox ekipe.

KOMENTIRAJ ZAPIS

Bi takšne in podobne vsebine naslednjič kar v svoj e-nabiralnik? Prijavi se na Escapebox e-novice.

KONTAKT

Kontaktirajte nas za več informacij, ponudbo ali uvodni sestanek. 

Da pa bo naše prvo posznanstvo še bolj učinkovito in fokusirano, vas prosimo, če nam nekaj osnovnih informacij zapišete v spodnji obrazec.

Seveda nas lahko tudi kadarkoli pokličete ali nam sledite na družabnih omrežjih. 

BLOG

KONTAKT

Kontaktirajte nas za več informacij, ponudbo ali uvodni sestanek. 

Da pa bo naše prvo posznanstvo še bolj učinkovito in fokusirano, vas prosimo, če nam nekaj osnovnih informacij zapišete v spodnji obrazec.

Seveda nas lahko tudi kadarkoli pokličete ali nam sledite na družabnih omrežjih. 

BLOG

MEDIJI O NAS

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Escapebox, d.o.o.
Vojkova cesta 58
1000 Ljubljana
info@escaepbox.si