Anketa

Anketa je izredno močno spletno orodje, ki vam pomaga sprejemati boljše poslovne odločitve in vaše spoznavati uporabnike.

Anketa je izredno priljubljeno, prepoznavno in preprosto orodje za pridobivanje informacij o najbolj pomembnih deležnikih – naših uporabnikih. Pogovarjajte se z njimi in sprejemajte boljše odločitve. 

Facebook, Instagram in Twitter imajo anmketo v svojih orodjih vključeno že od samega začetka. Navsezadnje je izredno priljubljena tako pri uporabnikih kot upravljalcih znamk in produktov. 

Escapebox tehnologija, ki poganja vse naše digitalne rešitve, tudi anketa, je avtorsko orodje in vam omogoča popolno modularnost in prilagodljivost

Povezava z Google Analytics, Facebook Business in email orodji omogoča, da segmente v istem hipu ponovno nagovorite z relevatno prodajno vsebino. 

Sami izberite število vprašanj, način povratne informacije uporabniku, zvočne učinke in animacije.

Učinki

Pomaga pri sprejemanju bojših odločitev

Visoka stopnja vključenosti in podanih odgovorov

Povišuje povprečen čas seje na spletni strani

Odlično orodje za segmentacijo uporabnikov

Omogoča bolj učinkovito ponovno nagovarjanje

MNENJA NAROČNIKOV

V izredno sproščenem sodelovanju, smo prišli do zelo profesionalnih in kreativnih rešitev. Ekipa Escapebox zares ve kaj počne, to so potrdili tudi rezultati po koncu kampanje.
Aleš Hoheger, Orbico
Za nami je super leto, v katerem smo se preko projekta »mojbosch Influencer« naučili veliko novega. Za nas je bil to res drzen projekt izven naših običajnih okvirjev. Projekt je bil zelo dobro sprejet tako znotraj našega podjetja kot tudi pri širši javnosti. Razlog za uspeh vidimo predvsem v tesnem sodelovanju ter dobri koordinaciji celotnega projekta in vseh deležnikov. Kljub temu, da je bil projekt logistično in komunikacijsko zelo zahteven, je ekipa Escapebox poskrbela za vse. Super ekipa, ki bi jo z veseljem priporočili tudi drugim.
Maruša Miklavčič, Bosch Home Slovenija
Ekipa Escapebox je za nas pripravila edinstveno Escape Treasure Hunt igro na kopališču v Višnji gori. Igra je presegla naša in tudi pričakovanja obiskovalcev. Toliko pozitivnih odzivov je resnično dobro vplivalo na celotno delovanje kopališča. Vsi, ki so se ga udeležili, tako mladi in stari, so bili polni pohval, kako je igra nekaj novega, zanimiva ter na koncu, če si uspešen tudi nagrajujoča. Resnično je prinesla nekaj novega v naše okolje in postala prava atrakcija. Tovrstno doživetje priporočamo vsem.
Miha Katič, bazen Višnja Gora
Po 25 letih poslovanja za sodelovanje izbiramo samo še partnerje, s katerimi nam je delo v veselje in skupni izziv, ne v nov problem. Escapebox se z lahkoto kvalificira, saj so za nas po naročilu pripravili vrhunski izdelek – unikatno igro pobega na gradu Kostel – in ne samo to, ekipa Escapebox je simpatična, sodelujoča in visoko odzivna. Ta trenutek že z gotovostjo vemo, da jim bomo že kmalu naročili nov projekt.
Natalie in Aleš Lisac, Lisac & Lisac
Previous
Next

KONTAKT

Kontaktirajte nas za več informacij, ponudbo ali uvodni sestanek. 

Da pa bo naše prvo posznanstvo še bolj učinkovito in fokusirano, vas prosimo, če nam nekaj osnovnih informacij zapišete v spodnji obrazec.

Seveda nas lahko tudi kadarkoli pokličete ali nam sledite na družabnih omrežjih. 

BLOG

KONTAKT

Kontaktirajte nas za več informacij, ponudbo ali uvodni sestanek. 

Da pa bo naše prvo posznanstvo še bolj učinkovito in fokusirano, vas prosimo, če nam nekaj osnovnih informacij zapišete v spodnji obrazec.

Seveda nas lahko tudi kadarkoli pokličete ali nam sledite na družabnih omrežjih. 

BLOG

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Escapebox, d.o.o.
Vojkova cesta 58
1000 Ljubljana
info@escaepbox.si