EKIPA

Marketing specialisti, oblikovalci, copywritterji, project managerji, arhitekti, video editorji, mediabuy specialisti in navdušeni gamerji. 

Vse to in več, smo ekipa Escapebox.

Blaž Pregelj - Escapebox

Blaž Pregelj

Koncertni navdušenec, ki si vstopnice zadnjih deset let plačuje z razvojem digitalnih projektov in produktov ter načrtovanjem spletnih strani. Tisti, ki prvi začne z govorjenjem in zadnji preneha. Na dober dan, do besede pusti še koga.

Marko Maučec

Kot eden prvih Escape Room lastnikov v Sloveniji, je do danes iz svojih sob pobega izpustil že več kot 20.000 ljudi. Aktiven športnik, pretežno tistih športov za gaming kontrolerji, popotnik in hairstyle trendsetter. Če bi bil najbolj vroč style brez las. Kdor ga premaga v igri Fifa dobi njegov Playstation.
Marko Maučec - Escapebox

Polona Zaletel

Obstajajo izkušeni oblikovalci in obstajajo izkušeni oblikovalci, ki po desetih letih izkušenj, zjutraj še vedno pridejo v pisarno z nasmeškom. Kreativka, popotnica in šepetalka psom. Ne nujno v tem vrstnem redu. A absolutno še precej več od naštetega.
Polona Zaletel - Escapebox
Peter Jenko - Escapebox

Peter Jenko

Ko nad mestom ugasnejo luči, Peter ravno vklaplja svoje. Njegov pogled na svet je vedno 4K, njegove snemalne in editing spretnosti pa vsaj 8K. Tako kot na snemanjih, se projektov loteva s fokusom na eni točki. 

Gal Kočar

Ko ne riše načrtov za digitalne kampanje ali tuhta o novih CRO taktikah, bodočim nadobudnim digitalnim marketingarjem predava in prenaša znanje, ki ga je osvojil v zadnjih desetih leih. Strateg, profesor, gamer. 
Gal Kocar - Escapebox
Andreja Keš - Escapebox

Andreja Keš

Če bi ji drugi morali nadeti srednje ime, bi to zagotovo bilo “dosledna”. Če se reče, se reče. Če se reče, se naredi. Do dogovorjenega roka. In ko se naredi, so rezultati oglaševanja vidni. In to še dolgo. Toda nikoli brez barvitih in prifrknjenih iger v ozadju. Nikoli.

Sebastjan Zajc

Ko večina srka svojo prvo jutranjo kavo, on iz laserske naprave pobira zadnje od 532 koščkov novih Escape Room elementov. Roka v velikosti dveh običajnih, srce in nasmeh, pa vsaj štirih.
Sebastjan Zajc - Escapebox

Escapebox vizija

Vsaka stvar, ki jo počnemo v življenju je boljša, če se ob tem igramo. Ne samo to, je tudi bolj učinkovita. Zato si želimo, da bi k čim več stvarem v vsakdanjih opravilih, dodali igro. Ali vsaj pozitivne elemente te. 

Kaj znamo?

Najbolj ubrano zaigramo ob ustvarjanju igrificiranih in celovitih projektov, ki ustvarjajo merljivo dodano vrednost na srednji in daljši rok. Ne verjamemo v instant učinke in vemo, da zaupanje, spoštovanje in strateško razmišljanje vedno prinesejo pozitivne in merljive rezultate. 

Escapebox - Razvoj blagovnih znamk

RAZVOJ BLAGOVNIH ZNAMK​

Blagovnim znamkam dajemo obraz. Včasih tudi roke, noge in srce. Bolj ko se uporabniki z njo poistovetijo, bolj ji zaupajo.

WEB, UI & UX DIZAJN

Ustvarjamo sodobne oblikovalske rešitve in uporabniške izkušnje na podlagi podatkov.

ANALITIKA & PRODAJNI LIJAKI

Na podlagi obstojčeih podatkov definiramo prodajne lijake, ki ustvarjajo visok ROI.

ENGAGEMENT TAKTIKE

Vključen uporabnik je hvaležen uporabnik, ki se spremeni v kupca. Razvili smo pestro paleto lastnih taktik za učinkovit vključevanje specifičnih ciljnih publik.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Razvijamo strategije nastopa in izobražujemo o pomenu posameznih družabnih kanalov, nastopov na njih in načinih komunikacije.

INFLUENCER MARKETING

Sodelujemo s širokim naborom slovenskih vplivnežev in ustvarjamo kampanje, ki dosegajo njihove sledilce.

MARKETING STRATEGIJE

Vaši blagovni znamki ali kategoriji pripravimo najbolj učinkovito strategijo za nastop na trgu, glede na željene cilje.

DIGITALNO NAČRTOVANJE & OGLAŠEVANJE

Facebook, Instagram, Google, direktni medijski zakupi ...

PARTNERJI

Spoštovanje in zaupanje gresta z roko v roki. Ponosni smo na vsak projekt in sodelovanje.

IGRIFICIRAJTE NASLEDNJO KAMPANJO. KONTAKTIRAJTE NAS.

Pridobite brezplačno ponudbo in idejno zasnovo kampanje/dogodka za vaše podjetje. 

Sporočite nam okvirne želje ali zgolj oddajte povpraševanje in pripravili vam bomo prilagojeno ponudbo. 

O nas

Escapebox Gamification je prva slovenska gamification agencija. Ukvarjamo se z igrifikacijo marketing kampanj, team building aktivnostmi in optimiziacijo poslovnih procesov.

SWP marketing, kreativne marketing rešitve, d.o.o., Matična številka: 8394822000DŠ: 13693263, IBAN SI56 6100 0002 1564 223 (odprt pri DH d.d.) .

Operacija Escapebox  – pop up komercialne sobe pobega, je prejemnik sredstev EKP 2014‑2020, hvala za zaupanje: