Influencer kampanja #Boschanstveno 2020/2021

Po uspešnih edicijah slovenske UGC (user generated content)  kampanje #mojBosch smo z nagovarjanjem ter s čustvenim povezovanjem uporabnikov in blagovne znamke Bosch nadaljevali tudi na hrvaškem trgu. 

#mojBosch influencer kampanja je amaterske kuharje in vse, ki si to želijo postati, uspešno nagovorila že leta 2019. Po izrednem uspehu, je kampanja na slovenskem trgu doživela še svojo drugo in tudi tretjo, popolnoma drugačno edicijo, obenem pa se je preselila tudi na Hrvaško.

MEHANIKA KAMPANJE

Onkraj slovenskih meja je kampanja prevzela ime #Boschanstveno, v njej pa je lahko sodeloval kdorkoli z Instagram profilom. Kampanja je bila razdeljena na dve tematski obdobji, vsakega od njiju je zaznamoval drugačen izziv. Naloga uporabnikov, ki so želeli sodelovati, je bila, da skladno s tematiko izziva pripravijo jed, jo pofotkajo in z označevalcem #Boschanstveno objavijo na Instagramu.

Konec vsakega obdobja so nosilke kampanje, influencerke blagovne znamke Bosch izbrale tri najbolj zanimive objave, ki so bile nagrajene z zajetnim kupčkom gospodinjskih aparatov Bosch. Še več; avtorici najboljših objav sta zpodpisali pogodbo kot novi Bosch influencerki.

Za dodatno aktivacijo je spletno stran boschanstveno.si obogatil mesečni kviz, v katerem so lahko uporabniki preverjali svoje znanje v kvizih z naslovi, kot so Si superjunak v predpasniku?, Se spomniš, kaj so jedli tvoji najljubši junaki TV serij?, Koliko eksotičenag sadja in zelenjave poznaš? ipd. 

Vsekakor kampanja, ki je požela veliko sadov, uspešno nagovorila uporabnike in ojačala vez med njimi in blagovno znamko Bosch.

Nekaj najbolj zanimivih številk

150.874 edinstvenih ogledov strani

5.200 uporabljenih označevalcev #boschanstveno

308.000 odzivov na objave #boschnastveno

18.074 rešenih kvizov

Te zanima kakšen bo naš naslednji projekt? Prijavi se na e-novice!

KONTAKT

Kontaktirajte nas za več informacij, ponudbo ali uvodni sestanek. 

Da pa bo naše prvo posznanstvo še bolj učinkovito in fokusirano, vas prosimo, če nam nekaj osnovnih informacij zapišete v spodnji obrazec.

Seveda nas lahko tudi kadarkoli pokličete ali nam sledite na družabnih omrežjih. 

BLOG

KONTAKT

Kontaktirajte nas za več informacij, ponudbo ali uvodni sestanek. 

Da pa bo naše prvo posznanstvo še bolj učinkovito in fokusirano, vas prosimo, če nam nekaj osnovnih informacij zapišete v spodnji obrazec.

Seveda nas lahko tudi kadarkoli pokličete ali nam sledite na družabnih omrežjih. 

BLOG

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Escapebox, d.o.o.
Vojkova cesta 58
1000 Ljubljana
info@escaepbox.si

account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom