boxipop: prva igrificirana voščilnica v Sloveniji

boxipOp: prva igrificirana in verjetno najbolj pOpskočna voščilnica pri nas. Spletni urejevalnik, ki omogoča ustvarjanje boxipOp voščilnice, pa poganja avtorska Escapebox tehnologija.

Gre za personalizirano darilo, ki navdušuje s svojo pOpskočno naravo! boxipOp mogoča oblikovanje unikatnega darila zase ali tvoje najbližje. Preverjeno preseneti prijatelja, mamo, očeta, sestra in brata, pa babico in dedka. Mogoče celo šefico in bratranca v šestem kolenu. In to precej bolj kot klasične voščilnice ali še en par nogavic.

Kaj je boxipOp?

boxipOp je igrificirana voščilnica, oziroma kot smo jo poimenovali mi “Najbolj pOpskočno darilo”. Gre za exploding voščilnico, ki ob odprtju skupaj s konfeti “eksplodira” iz embalaže v obdarovanca. Toda pravo presenečenje se skriva v notranjosti. 

Vsebino boxipop voščilnice  lahko v celoti oblikuješ na spletni strani s svojimi fotografijami in napisi. Ali pa izbereš najbolj zabavne med pestro paleto že oblikovanih grafik, ki smo jih dodali v galerijo oziroma boxiteko. Gre za drugačno, zabavno in v celoti personalizirano darilo. 

boxipOp spletni konfigurator 1.0

boxipOp je sestavljen iz treh ključnih stebrov: 
 • lokalni produkt in ponudba, naročilo in podpora v slovenskem jeziku, 
 • enostavna in pregledna spletna trgovina s sodobnimi načini plačila,
 • napreden spletni urejevalnik v slovenskem jeziku.
Spletni urejevalnik je osrednje orodje produkta boxipOp, ki uporabniku omgoča oblikovanje popolnoma unikatnega darila zase ali svoje najbližje. 
 
 

V videu si oglej, kako deluje spletni urejevalnik za izdelavo svojega unikatnega boxipop izdelka.

boxipOp spletni urejevalnik je sestavljen iz treh funkcij:

 • naloži svojo fotografijo iz naprave (iz mobilca, prenosnika ali tabličnega računalnika)
 • ustvari in uredi tekst (določi barvo ozadja, teksta in izberi svoj najljubši font)
 • izberi iz boxiteke (izbiraj med desetinami že pripravljenih grafik, ki smo jih za boljšo preglednost razvrstili v razumljive kategorije)
boxipop_logo_gif
 • Najbolj igrivo darilo v Sloveniji ta hip, ki ga obdarovanec zagotovo ne bo pozabil.

 • Vsako darilo je unikatno in osebno. Ustvariš pa ga lahko sam z le nekaj kliki.

 • Omogoča obdarovanje na daljavo iz udobja lastnega naslonjala

Vsak boxipOp je izdelan ročno

Vsak dan bolj se zdi, da je v svetu, ki ga je letos prizadela še korona pandemija, vedno več stvari tesno vpetih v digitalni binarni zapis. 

Kot smo že omenili, je tudi del boxipOp produkta tehnološko izredno dovršen, toda to je le del njegove identitete. Drugi, pa je povezan s precej ročnega dela, ki ga – vsaj za enkrat – še ni moč avtomatizirati ali robotizirati. 

Vsak boxipOp, ki ga uporabniki naročijo je izdelan ročno. Izdelava vsakega vzame približno 5 minut, šele potem pa je izdelek pripravljen, da ga izročimo dostavni službi. 

 

vsak boxipOp je ročno izdelan

Proces razvoja boxipOp produkta

IDEJA

Razvoj ideje je potekal kar nekaj časa, saj smo želeli izdelek, ki globalno gledano ni prvi na tržišču, nadgraditi in izboljšati.

PROCES

Po rojstvu in prilagoditvi ideje, se je pravo delo šele zares začelo in niti predstavljali si nismo, koliko kljukic bo potrebno odkljukati, za uspešno lansiranje.

WEB KONFIGURATOR

Razvoj boxipop konfiguratorja je bil zabaven izziv za celotno razvojno ekipo, ki je na koncu opravila res fantastično delo.
Preizkusi ga!

PROIZVODNE VERIGE

Poleg izvedbe naročila - ki se v celoti zgodi na Escapebox platformah - in pošiljanja, ki ga za nas izvaja Pošta Slovenije, je bilo potrebno razviti tudi način dela s tiskarno, ki v verigi igra izredno pomembno vlogo.

TESTIRANJE IN ITERACIJA

Brez res dobrih prijateljev, ki so nam priskočili na pomoč na domala vsakem koraku razvoja, boxipop zagotovo ne bi bil takšen kot je.

LANSIRANJE IN PROMOCIJA

boxipOp 1.0 smo tako uspešno lansirali v prvem mesecu oktobra 2020. Nenehno še opažamo priložnosti za izboljšave, poslušamo uporabnike in se tedensko trudimo, da bo vsaka verzija produkta boljša in uporabniško bolj prijazna.

Kako poteka boxipOp naročilo? 

Ne glede na to, ali gre za rojstni dan, božič, valentinovo ali pa želiš prijatelju preprosto sporočiti, kako zelo ga obožuješ, lahko izbiraš med pisano paleto pOpdizajnov. Najdeš v BoxipOp knjižnici oz. Boxiteki.

 • izberi dizajn

Oglej si barvito paleto že pripravljenih sličic za vse priložnosti. Izberi najljubše.

 • naloži fotografijo

Dodaj do štiri svoje fotografije in ustvari pOpolnoma unikaten boxipOp.

 • dodaj besedilo

Pripiši nepozabno posvetilo, ki bo obdarovanca še dodatno ganilo.

 • navduši najbližje

Podari, preseneti in postani tudi pOpzvezda obdarovanja.

boxipop
SPREMLJAJ RAZVOJ boxipOp
IZDELKA ŠE NAPREJ

Te zanima kakšen bo naš naslednji projekt? Prijavi se na e-novice!

KONTAKT

Kontaktirajte nas za več informacij, ponudbo ali uvodni sestanek. 

Da pa bo naše prvo posznanstvo še bolj učinkovito in fokusirano, vas prosimo, če nam nekaj osnovnih informacij zapišete v spodnji obrazec.

Seveda nas lahko tudi kadarkoli pokličete ali nam sledite na družabnih omrežjih. 

BLOG

KONTAKT

Kontaktirajte nas za več informacij, ponudbo ali uvodni sestanek. 

Da pa bo naše prvo posznanstvo še bolj učinkovito in fokusirano, vas prosimo, če nam nekaj osnovnih informacij zapišete v spodnji obrazec.

Seveda nas lahko tudi kadarkoli pokličete ali nam sledite na družabnih omrežjih. 

BLOG

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Escapebox, d.o.o.
Vojkova cesta 58
1000 Ljubljana
info@escaepbox.si

account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom