#mojbosch influencer kampanja 2020

Že druga edicija odmevne UGC (user generated kampanje), ki je nadaljevala s čustvenim povezovanjem uporabnikov in blagovne znamke Bosch.

#mojbosch influencer kampanja je ljubitelje kulinarike, amaterske kuharje in nepoboljšljive oboževalce sladic uspešno nagovorila že leta 2019. Njena druga edicija je doživela nekaj sprememb: namesto izbranih mikroinfluencerjev je lahko v kampanji sodeloval kdorkoli z instagram profilom. In ljubeznijo do ustvarjanja v kuhinji, seveda. 

MEHANIKA KAMPANJE

Kampanja je bila razdeljena na tri obdobja, vsako od njih je zaznamoval svoj izziv. Naloga uporabnikov, ki so želeli sodelovati, je bila, da skladno s tematiko izziva pripravijo jed, jo pofotkajo in s ključnikom #mojbosch objavijo na Instagramu. Ob koncu vsakega izziva smo skupaj z #mojbosch zmagovalko kampanje 2019, Urško Jerman ter predstavniki podjetja BSH, gospodinjski aparati, d.o.o izbrali tri najbolj zanimive objave. Vse tri so bile nagrajene, avtor le ene od njih pa se je ob koncu kampanje potegoval za naziv #mojbosch influencer 2020. O zmagovalcu so z glasovanjem na spletni strani kampanje odločali uporabniki sami. 

Ultimativni in uspešno dosežen cilj kampanje? Ustvariti še močnejšo vez med uporabnikom in blagovno znamko Bosch.

Nekaj najbolj zanimivih številk

65.161 obiskovalcev spletne strani

745 uporabljenih #mojbosch označevalcev

124.153 odzivov na #mojbosch objave

3.900 rešenih kvizov

Da bi vse skupaj še malce začinili, smo skupaj s trgovcema Merkur in mimovrste pripravili še šaljivo IGTV serijo oziroma Facebook live video v katerem so lahko sodelovali tudi uporabniki. Več o IGTV seriji si lahko preberete tukaj, več o live videu pa tukaj

Mimogrede, #mojbosch kampanja v letu 2021 vstopa že v svojo tretjo edicijo. Le, da tokrat ni poudarek na kuhanju, temveč nečem popolnoma drugem. Klik, klik za ogled nove kampanje!

Te zanima kakšen bo naš naslednji projekt? Prijavi se na e-novice!

KONTAKT

Kontaktirajte nas za več informacij, ponudbo ali uvodni sestanek. 

Da pa bo naše prvo posznanstvo še bolj učinkovito in fokusirano, vas prosimo, če nam nekaj osnovnih informacij zapišete v spodnji obrazec.

Seveda nas lahko tudi kadarkoli pokličete ali nam sledite na družabnih omrežjih. 

BLOG

KONTAKT

Kontaktirajte nas za več informacij, ponudbo ali uvodni sestanek. 

Da pa bo naše prvo posznanstvo še bolj učinkovito in fokusirano, vas prosimo, če nam nekaj osnovnih informacij zapišete v spodnji obrazec.

Seveda nas lahko tudi kadarkoli pokličete ali nam sledite na družabnih omrežjih. 

BLOG

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Escapebox, d.o.o.
Vojkova cesta 58
1000 Ljubljana
info@escaepbox.si

Te zanima, kako smo z igrifikacijo na e-novice uspeli prijaviti kar 75% obiskovalcev spletne strani? 💥

Prijavi se na najbolj igrive e-novice in enkrat tedensko bomo tovrstne zabavne bonbončke iz sveta igrifikacije dostavili v tvoj nabiralnik. Včasih pa te bo tam pričakala tudi kakšna igra.