Pop up Escape Room: Ustavi trenutek

Kako smo pop up escape room: Escape Pub peljali na izlet po čudovitih hrvaških mestih.

Pop up escape room: Ecscape Pub ustavi trenutek

Kampanja je potekala v časovnem razmaku dveh mesecev v štirih različnih mestih. Zagreb, Split, Rijeka in Osijek.

V vsakem mestu smo postavili Escapebox, ki je bil bil za obiskovalce na voljo dva dni.

Vsebino escape rooma smo popolnoma prilagodili željam naročnika, tako da so se obiskovalci za dobrih 20 minut znašli v kultnem klubu v Londonu na začetku 20. stoletja. Skupaj je skozi sobe odšlo več kot nasmejanih in zadovoljnih 1000 oseb in odzivi vseh so bili fantastični.

Aktivacija in udeležba je bila v vseh mestih več kot 93%, kar pomeni, da je bil escape room tako velika atrakcija, da so praktično vsi, ki so se prijavili na dogodek tudi prišli.

escapebox - popup esacpe room

NAMEN IN CILJ POP UP ESCAPE ROOM DOGODKA

V sodelovanju z Bruketa&Zinic&Grey in slovensko agencijo FM smo pripravili pop-up sobo pobega na turneji dogodkov na Hrvaškem.

Namen kampanje je bil kupcem naročnikove blagovne znamke ustvariti doživetje, ki ga ne bodo pozabili.

Celotna aktivacija se je začela nekaj mesecev prej, ko so kupci določenega izdelka prejeli letak s katerim so obiskali spletno stran ter se prijavili na termin za escape room v najbližjem mestu.

Te zanima kakšen bo naš naslednji projekt? Prijavi se na e-novice!

KONTAKT

Kontaktirajte nas za več informacij, ponudbo ali uvodni sestanek. 

Da pa bo naše prvo posznanstvo še bolj učinkovito in fokusirano, vas prosimo, če nam nekaj osnovnih informacij zapišete v spodnji obrazec.

Seveda nas lahko tudi kadarkoli pokličete ali nam sledite na družabnih omrežjih. 

BLOG

KONTAKT

Kontaktirajte nas za več informacij, ponudbo ali uvodni sestanek. 

Da pa bo naše prvo posznanstvo še bolj učinkovito in fokusirano, vas prosimo, če nam nekaj osnovnih informacij zapišete v spodnji obrazec.

Seveda nas lahko tudi kadarkoli pokličete ali nam sledite na družabnih omrežjih. 

BLOG

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Escapebox, d.o.o.
Vojkova cesta 58
1000 Ljubljana
info@escaepbox.si

account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom