Prepro100 Braun: Kviz časovni stroj

Ob 100. obletnici blagovne znamke Braun smo ustvarili unikatno doživetje potovanja v času Braun kviz časovni stroj. Oglejte si nekaj najbolj zanimivih izvlečkov kampanje.

IZZIV

Uporabnikom predstaviti bogato zgodovino blagovne znamke in jih vključiti v zabavno interakcijo z znamko

Igrifikacija izkušenj blagovnih znamk in njihovih promocijskih aktivnosti postajajo vedno bolj priljubljen način za vključevanje ciljnih publik. S predstavniško ekipo naročnika smo precej ur namenili načrtovanju izkušnje in informacijam, ki jih želimo na zabaven način predstaviti uporabnikom. 

Ker je 100. obletnica častitljiv jubilej in ker je blagovna znamka Braun želela uporabnikom ponuditi več kot le tradicionalno pristajalno spletno stran, so se obrnili na nas. 

Rodila se je kampanja Prepro100 Braun.

braun kviz časovni stroj

REŠITEV

Vsebinska kampanja Prepro100 Braun in interaktivni kviz Časovni stroj

V središče kampanje smo postavili spletna stran z interaktivno časovnico, po kateri so uporabniki lahko spremljali zgodovinsko pot podjetja in njihovih invoacij, oblikovalcev, inovatorjev in vsega, kar je blagovno znamko popeljalo do skoraj popolnega zaupanja potrošnikov. 

Vizualni del projekta pa je predstavljala Braunova dnevna soba skozi desetletja, v kateri smo uporabnike popeljali skozi njihove ikonične izdelke posameznega obdobja. 

Celotno akcijo pa je zaokrožila zabavna igrifikacija; uporabnike smo povabili na potovanje s časovnim strojem. Šlo je za zabavno mešanico spoznavanja duha časa preteklih desetletij in preizkus poznavanja zgodovine blagovne znamke Braun. 

Igra je vsako obdobje zadnjega stoletja predstavila preko glasbe, športa, filma, znanih osebnosti … in seveda Braunovih izdelkov. Uporabniki so z vsakim pravilnim odgovorom razkrili delček skritega gesla, s katerim so nato lahko pribori uporabno nagrado.

Nekaj najbolj zanimivih številk

9.500 unikatnih uporabnikov

Več kot 3.700 odigranih iger

500 delitev igre na Facebook

Povprečni čas igranja več kot 4 minute

Te zanima kakšen bo naš naslednji projekt? Prijavi se na e-novice!

KONTAKT

Kontaktirajte nas za več informacij, ponudbo ali uvodni sestanek. 

Da pa bo naše prvo posznanstvo še bolj učinkovito in fokusirano, vas prosimo, če nam nekaj osnovnih informacij zapišete v spodnji obrazec.

Seveda nas lahko tudi kadarkoli pokličete ali nam sledite na družabnih omrežjih. 

BLOG

KONTAKT

Kontaktirajte nas za več informacij, ponudbo ali uvodni sestanek. 

Da pa bo naše prvo posznanstvo še bolj učinkovito in fokusirano, vas prosimo, če nam nekaj osnovnih informacij zapišete v spodnji obrazec.

Seveda nas lahko tudi kadarkoli pokličete ali nam sledite na družabnih omrežjih. 

BLOG

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Escapebox, d.o.o.
Vojkova cesta 58
1000 Ljubljana
info@escaepbox.si

Te zanima, kako smo z igrifikacijo na e-novice uspeli prijaviti kar 75% obiskovalcev spletne strani? 💥

Prijavi se na najbolj igrive e-novice in enkrat tedensko bomo tovrstne zabavne bonbončke iz sveta igrifikacije dostavili v tvoj nabiralnik. Včasih pa te bo tam pričakala tudi kakšna igra.