woop vr

PROJEKT

Woop VR poligon

Ko smo že mislili, da je leto 2019 dokončno pod streho in bili z mislimi že povsem v letu 2020, so nas kontaktirali prijatelji iz Woop trampolin parka. 

V zgornjih prostorih parka, kjer se razteza Woop bar so želeli za obiskovalce dodati novost, ki bi popestrila predvsem obisk tistih, ki mladino pripeljejo v park. Obvezna kavica, sendvič ali pica, slastni domači čaji in osvežilni napitki so seveda obvezni, ampak kaj, če bi lahko obiskovalcem ponudili še kaj, kar bi jih navdušilo, jih kratkočasilo in jim predvsem pustilo močno čustveno doživetje. 

VR tehnologija se je v zadnjih nekaj letih precej razmahnila, predvsem pa je postala precej bolj uporabniško prijazna in enostavna za uporabo. 

Prostor velikosti dobrih šest metrov v dolžino in krepkih dveh v širino je ponujalo zadostno prostornino, da smo pripravili načrt za dve igralni enoti.  

woop vr

Vstopite v Woop VR svet

Na dveh Woop VR točkah vas pričakuje pester nabor iger in doživetij, ki vas bodo navušdili. Če ste v VR svet pred tem že vstopili ali pa še ne. 

Izbirate lahko med štirimi tipi Woop VR izkušenj in doživetij:

  • VR izziv (WOOP! VR IZZIV)
  • Doživetja (vrhunski 360o posnetki)
  • Šport (edinstven pogled na najbolj prestižna igrišča in steze)
  • Igre (za vse tipe igralcev – od začetnikov do izkušenih gamerjev)
woop vr

Prav tako smo poskrbeli za dovolj pester nabor doživetij in iger, da se bodo v njem odlično počutili popolni začetniki, ki še nikoli niso vstopili v VR okolje, kot tudi tisti, ki si želijo naprednih VR izzovov.

ZAČETNO:  zelo malo rabe VR ročk (kontrolerjev) v zabavnih in prijetnih VR doživetjih ali igrah, primernih za večino uporabnikov.

 

NAPREDNO: osnovna raba VR ročk (kontrolerjev) v poglobljenih, izzivalnih in čustveno nepozabnih igrah in doživetjih. 

 

INTENZIVNO: aktivna raba VR ročk (kontrolerjev) v izredno poglobljenih in na trenutke zelo intenzivnih igrah ali doživetjih.  

OCULUS QUEST VR OČALA

Na voljo so vam vrhunska Oculus Quest očala, ki ponujajo zares enostavno in intuitivno uporabo.

PRIMERNO ZA POPOLNE ZAČETNIKE

Ne glede na to ali prvič slišite za izraz VR ali pa ste odigrali že precej VR iger se bo za vas našlo ustrezno doživetje.

NEPOZABNA IZKUŠNJA

Vsi, ki si nadenejo VR očala jih le s težavo snamejo, saj so občutki, okolja in doživetja v VR svetu zares čarobna. 

Oculus Quest

OCULUS QUEST VR OČALA

Oculus Quest so verjetno prva VR očala, ki bodo zares naredila preboj v povsem vsakdanjo rabo. Tako zaradi svoje cene (stanejo manj od povsem običajnega pametnega telefona), kot zaradi enostavne uporabe.

Toda ne le to, navdušila bodo tudi tiste, ki VR svetove sicer obožuejo, vendar nikoli ne bi pristali na mukotrpno in dolgo postavljanje VR okolja za hitro igro ali zares globoko dogodivščino.

zakaj morate preizkusiti woop VR?

  • ker vas lahko izstrelimo na drug konec sveta ali vesolja
  • ker lahko doživite najbolj atraktivne dogodke iz lige NBA, Lige prvakov, Wimbledona, El Classica in podobnih tekmovanj iz prve vrste
  • ker je tako preprosto za uporabo
  • ker gre za eno najbolj zanimivih tehnologij prihodnosti
  • ker boste enostavno brez besed.
woop vr

KONTAKTIRAJTE NAS

Sporočite nam okvirne želje in oddajte povpraševanje. Ppripravili vam bomo prilagojeno ponudbo. 

OSTALI PROJEKTI

CASE STUDY

Pop Up Escape Room: Božičkova delavnica

PROJEKT pop up ESCAPE ROOM: božičkova delavnica Kaj nastane, če zmešaš rdečo in modro, igro in zabavo, uganke in dobro voljo ter decembrsko vzdušje in Escapebox pop-up escape room? Skrivnostna Božičkova delavnica, seveda.  Vse zgoraj omenjene sestavine smo decembra zmešali

BERI NAPREJ »
CASE STUDY

Pop Up Escape Room: Escape Laboratorij

PROJEKT pop up ESCAPE ROOM: escape laboratorij Escape laboratorij Escape Room doživetje ali kako smo v dobrem mesecu ustvarili pop-up escape room in s kakšnimi izzivi smo se srečali na poti. Pred letošnjim poletjem smo s strani novega naročnika prejeli

BERI NAPREJ »
CASE STUDY

Igrifikacija gradu: Igra pobega grad Kostel

Grad Kostel (izgovorjava Kôstel s širokim O) s pripadajočim trgom predstavlja drugi največji grajski kompleks v Sloveniji. Takoj za celjskim gradom. Že od nekdaj je grad predstavljal pomembno točko slovenskega prostora, predvsem v času turških vpadov. Vpet je bil v sistem

BERI NAPREJ »