GRAFiti delavnica

Ustvarite svoj prvi grafit na grafiti delavnici

Izpustite kreativnost iz pločevinke, prebudite umetnika v sebi. 

Grafiti delavnica - Escapebox

VRSTA IGRE

Skupinska igra vlog

TRAJANJE

2 - 6 h

ŠT. SODELUJOČIH

5 - 40

LOKACIJA IZVEDBE

Ljubljana / Po izbiri

ZAKAJ GRAFITI DELANICA?

Grafiti delavnico lahko izvedemo kjerkoli. Tudi v vaših prostorih. Potrebovali bomo le dovolj velik notranji prostor ali (še bolje) zelenico ali del parkirišča zunaj. Po želji lahko delavnico organiziramo tudi kjerkoli drugje po Sloveniji.

Na delavnici boste spoznali zgodovino grafitiranja, osnvne tehnike in kako se rokuje z orodji in inštrumenti, ki jih bomo na delavnici uporabljali.

Namen grafiterske delavnice je prebuditi kreativen del možganov. Tisti, ki nam pomaga, da ustvarjamo nove in nove ideje in, kar je morda še bolj pomembno, na obstoječe ideje pogledamo z drugega zornega kota.

Delavnico vodijo izkušeni grafiti umetniki in kreativci. Odločite se lahko za klasično obliko sprejanja ali grafitov s šablonami (po teh je na primer izredno znan skrivnostni Banksy).

dva načina izvedbe

Grafiti delavnica + Grafiti Tour

Delavnica v Ljubljani skupaj z Graffiti Tourom po centru mesta in okrepčilom v enem izmed prijetnih ljubljanskih lokalov.

Grafiti delavnica

Delavnica v Ljubljani skupaj z Graffiti Tourom po centru mesta in okrepčilom v enem izmed prijetnih ljubljanskih lokalov.

POSKRBIMO ZA vse

  • Spreji (različnih barv)

  • Platno (60x120 cm)

  • Vodenje & mentoriranje

  • Zaščitna obleka

  • Zaščitna maska

  • Skupinska fotografija

  • Graffiti Tour (po dogovoru)

  • Hrano in pijačo (po dogovoru)

  • Izdelava spominskega (promo) videa (po dogovoru)

Grafiti delavnica

Doživite nepozabno grafiti delavnico

Kontaktirajte nas in nam sporočite svoje želje. Pripravili vam bomo prilagojeno ponudbo. 

Kontaktirajte nas

Graffiti Tour po Ljubljani

Če pa ste za resno spoznavanje grafiti umetnosti, potem delavnico dopolnimo še z nepozabnim urbanim sprehodom po LJubljani.

Ljubljana in Slovenija sta prežeti z impresivnim street artom. Verjetno si niti ne predstavljate, kakšne zgodbe se skrivajo za grafiti. Tistimi, mimo katerih se sprehodite vsako jutro in še bolj tistimi, za katere sploh ne veste, da obstjajo. A so vselej v vaši neposredni bližini.

Zgodbe, ki vas bodo navdihnile, preden prvič ustvarite svojo!

Dožina prehojene poti na Graffiti Touru je približno 2 kilometra in traja slabi dve uri. Dolžino lahko seveda ustrezno prilagodimo.

 

PREBUDITE UMETNIKE V SVOJI EKIPI. KONTAKTIRAJTE NAS.

Pridobite brezplačno ponudbo in idejno zasnovo kampanje/dogodka za vaše podjetje. 

Sporočite nam okvirne želje ali zgolj oddajte povpraševanje in pripravili vam bomo prilagojeno ponudbo. 

OGLEJTE SI TUDI

O nas

Escapebox Gamification je prva slovenska gamification agencija. Ukvarjamo se z igrifikacijo marketing kampanj, team building aktivnostmi in optimiziacijo poslovnih procesov.

SWP marketing, kreativne marketing rešitve, d.o.o., Matična številka: 8394822000DŠ: 13693263, IBAN SI56 6100 0002 1564 223 (odprt pri DH d.d.) .