treasure hunt ljubljana

Treasure Hunt je ena najbolj priljubljenih skupinskih team building aktivnosti. Treasure Your Team!

treasure hunt ljubljana

LOKACIJA

Vaše igrišče je očarljivi stari del mesta Ljubljane s svojimi mogočnimi trgi, mostovi in ulicami. Območje igre je na položnem terenu. Plezanje in vzponi niso potrebni.

CILJ

Rešite vrsto urbanih ugank in odkrijte namige, ki vas usmerijo proti vašemu cilju – Zmajev zlati zvonec. Ko ga najdete - pozvonite!

PODROBNOSTI

Dolžino lahko prilagodimo vašim željam in specifikam. V igro lahko vključimo kulinarično dogajanje, skupinsko fotografiranje in posebne želje (rojstni dnevi, zaroke, fantovščine, dekliščine), za dodatno zabavno popestritev.

Treasure Hunt Ljubljana je zabavna Team Building aktivnost, ki navduši prav vsako ekipo. 

Premišljeno izbrane lokacije našega glavnega mesta, zabavni izzivi, naloge in uganke, skupinsko sodelovanje (in tekmovanje) pa vse skupaj začini v nepozabno Team Building aktivnost.

Spremenite se v edinstvene urbane raziskovalce, odkrijte najbolje skrite skrivnosti Ljubljane, Slovenije in Slovencev ter se podajte na edinstveno skupinsko doživetje. 

Treasure Hunt je odlična aktivnost za podjetja in time, prijatelje in družine. Zabavni, izzivalni, povezovalni in skrivnostni izzivi ter naloge vas ne bodo pustili ravnodušne. Ravno prava mera fizične aktivnosti – aktivnost je primerna za vse nivoje fizične pripravljenosti, miselnih iger in izzivov, skupinskih zabavnih aktivnosti in edinstvenega zaključka, kjer se boste še ure in ure pogovarjali o vseh nalogah. 

Podajte se na nepozaben Team Building

Treasure Hunt je idealna aktivnost za podjetja, kot tudi za privatne skupine, pare in  družine kot za grajenje timskega dela v večjih skupinah, kjer njene ekipe tekmujejo druga proti drugi.

Kontaktirajte nas

KJE POTEKA TREASURE HUNT LJUBLJANA?

Treasure Hunt Ljubljana vas bo popeljal po nekaj vsem dobro poznanih in še več skritih kotičkih našega glavnega mesta. 

Spoznavali boste zgodovino mesta in slovenskega naroda, se prizkušali v nalogah, ki bi izzvali tudi najbolj drzne ljubljanske viteze, obiskali najbolj skrivne kotičke mesta, ki jih ne poznajo niti dololetni domačini in še veliko več. 

Če menite, da poznate Ljbljano vabljeni, zagotovo vas bomo pošteno izzvali. Če naše prestolnice ne poznate ravno najbolj, pa vas bodo njeni ne povsem obljudeni predeli povsem prevzeli. 

KAKO POTEKA TREASURE HUNT LJUBLJANA?

Meet up na Prešernovem trgu - 15 min

Potek igre Treasure Hunt Ljubljana - 1-2 h

Zaključek in finale - 30 min

 Dobimo se na nabolj znanem trgu v središču Ljubljane od dogovrjeni uri. Naši animatorji vam bodo predstavili pravila igre, način igranja in predali vse potrebne igralne rekvizite. 

Za igranje Treasure Hunt Ljubljana ne potrebujete nikakršne posebne opreme. Vse kar boste potrebovali, imate vedno vseskozi s seboj. Pametni telefon in svoje možgančke. 

Med igro boste uporabljali sposobnosti branja zemljevida, reševanja logičnih ugank, iskanja skritih, a znanih trgovin in kotičkov središča Ljubljane, se fotografirali in se enostavno imeli super. 

TREASURE HUNT LAHKO ŠE DODATNO ZAČINIMO

Seveda vam lahko v samo igro, ali na zaključek, vključimo atraktivno kuinarIčno ponudbo središča mesta Ljubljane.

Tradicionalne slovenske dobrote, vedno odličen ljubljanski streetfood, eksotične dobrote japonske, mehiške, ameriške, kitajske, grške, bosanske, indijske in ostalih kuhinj vas zgotovo ne bodo razočarale. 

Da niti ne omenjamo vseh vrst piva, ki so na voljo.  

TREASURE hunt CHRISTMAS EDITION

Ne le, da je Ljubljana magična in nepozabna vse dni v letu, toda adventni čas vseeno doda še eno dimenzijo njeni čarobnosti. 

Podajte se na razburljivo dogodivščino po božično okrašenem ljubljanskem mestnem jedru in Treasure Hunt zaključite z vrčkom nepozabnega kuhanega vina ali toplega čaja.

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Treasure Hunt po Ljubljani lahko igrate od 2 članov ekipe naprej. 

Igra je primerna za vse starosti in vse, ki si želijo mesto spozani na drugačen, bolj zabaven in manj turističen način. 

Dobimo se na Prešernovem trgu ob dogovorjeni uri. 

Na začetku z zabavno ogrevalno igro formiramo ekipe, naši animatorji vas seznanijo s pravili in potekom ter vam razdelijo rekvizite in igra se začne, 

Končni cilj igre morate odkriti sami, a verjemite, da je vredno truda.

Igra Treasure Hunt Ljubljana po čudovitih kotičkih starega mestnega jedra Ljubljane. 

Spoznavali boste tako zgodbe za najbolj priljubljenimi deli središča, kot tudi tiste, najbolj skrite kotičke, ki jih noge turistov obhodijo, ne da bi videle vse skrite čare naše prestolnice. 

Seveda. Celotno središče starega mestnega jedra je ravno in prilagojeno vsem. 

Ničsar drugega kot dobro voljo in nabrušene možgančke. Vse ostale potrebne rekvizite priskrbimo mi. 

Aja, pametni telefon pa imate zagotovo v žepu. 

Mi nimamo ničesar proti. Če ste dovolj drzni in spretni, da se z Ljubljano spopadete tudi v najhujšem vremenu, bomo mi tam z vami. 

Trenutno omogočamo igro Treasure Hunt Ljubljana v slovenskem in angleškem jeziku. 

Pravzaprav je to odvisno od vas in vaše iznajdljivosti. Običajno pa igra ne traja manj kot eno in dlje od dveh ur.

Pravzaprav vam lahko ponudimo celostno kulinarično popotovanje, če bi želeli. 

Sicer pa lahko igro naredimo z odmorom ali različnimi okrepčili v znanih kulturno, zgodovinsko ali urbano pomembnih lokalih med samo igro. Lahko pa ob zaključku igre pripravimo zanimivo in raznovrstno kulinarično ponudbo. Od kozarcev penine, do slastnih vrčkov hmeljevega sladu in najbolj drznih šilcih žganic vmes. 

DOŽIVITE TREASURE HUNT PO LJUBLJANI. KONTAKTIRAJTE NAS.

Sporočite nam okvirne želje ali zgolj oddajte povpraševanje in pripravili vam bomo prilagojeno ponudbo za Treasure Hunt Ljubljana.

OGLEJTE SI TUDI

O nas

Escapebox Gamification je prva slovenska gamification agencija. Ukvarjamo se z igrifikacijo marketing kampanj, team building aktivnostmi in optimiziacijo poslovnih procesov.

SWP marketing, kreativne marketing rešitve, d.o.o., Matična številka: 8394822000DŠ: 13693263, IBAN SI56 6100 0002 1564 223 (odprt pri DH d.d.) .